Reclame

Disneyland Paris toont glimp van nieuwe Casa de Coco-restaurant

Het restaurant opent binnenkort.
1 minuut om te lezen
Disney heeft een video gedeeld waarin een glimp wordt opgevangen van de schitterende transformatie die plaatsvindt in het hart van Frontierland. Het geliefde restaurant 'Fuente Del Oro' ondergaat een metamorfose en wordt omgetoverd tot het 'Casa de Coco: Restaurante de Familia', geïnspireerd door de Pixar-film Coco.

Deze video vond zijn weg naar de officiële Instagram-pagina van Disney Parks, waarbij kijkers worden meegenomen in het creatieve proces van Disney Imagineers. Er is te zien hoe ze met toewijding werken aan een reeks verfijnde decoratieve elementen. Op de achtergrond komen prachtige muurschilderingen tot leven, die een verhaal vertellen dat rechtstreeks uit de ziel van de Pixar-wereld lijkt te zijn ontsproten.

In de familiekamer ontvouwen zich talloze charmante details die een band hebben met de legendarische Rivera-familie. Hier treffen de bezoekers dozen aan, subtiel gelabeld met de naam van hun onderneming, als eerbetoon aan de blijvende erfenis die ze hebben gecreëerd.

Een kamer van muziek en vreugde zal ook de zintuigen prikkelen, met kleurrijke gitaren die aan de muren hangen als kunstwerken. Onder deze kleurrijke gitaren is Miguel's karakteristieke witte gitaar te bewonderen, een stralend symbool van de muzikale reis die centraal staat in de film.

De herinrichting van het restaurant werd feestelijk onthuld tijdens het D23-gala in april. De poorten van dit magische restaurant zullen binnenkort openzwaaien om gasten te verwelkomen in een wereld vol smaakvolle betovering en hartverwarmende herinneringen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.