Reclame
terug

Disneyland Paris twee dagen eerder gesloten dan verwacht..

Vrijdag was de laatste dag.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris heeft een drastische beslissing genomen. In plaats van de aangekondigde sluiting aanstaande zondag 15 maart 2020 in de avond, zijn de Disney-parken vanaf zaterdag 14 maart 2020 's ochtends al gesloten.

    "Naar aanleiding van aangepast advies van de Franse autoriteiten start de sluiting van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park op zaterdag 14 maart", staat in een nieuwe verklaring. Deze sluiting zal tot nu toe duren tot en met 31 maart 2020.

    Eerder nog was aangekondigd dat de Disney-parken pas zondagavond zouden sluiten. De verhoogde waakzaamheid rond het Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat Disneyland Paris is teruggekomen op deze beslissing.

    De Disney-hotels en Disney Village blijft wel gewoon geopend. Lees alle maatregelen en mogelijkheden tot verlengen van tickets en jaarpaspoorten of het omboeken en annuleren van reis op onze speciale pagina.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.