Reclame

Disneyland Paris update boekings- en annuleringsbeleid voor verblijven

Nieuwe opties zijn beschikbaar
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft een update gedaan aan zijn boekings- en annuleringsbeleid. Aangezien het resort nog steeds gesloten is, worden verblijven tot en met 14 juli 2020 gratis geannuleerd. Je hebt ook de mogelijkheid om een voucher te kiezen met speciale voorwaarden.

Het Coronavirus houdt Frankrijk en de rest van Europa nog steeds in haar greep. Sinds de sluiting van Disneyland Paris op 14 maart 2020, staan de telefoons van de helpdesk roodgloeiend. Een nieuwe update van de website van Disneyland Paris schept meer duidelijkheden over verblijven tot en met 14 juli 2020.

Gasten die een verblijf hadden geboekt met een aankomstdatum tot en met 14 juli 2020, kunnen hun reis gratis annuleren of omboeken. Bij de annulering hebt je twee mogelijkheden. Je krijgt je volledige bedrag terugbetaald of je krijgt een voucher die 18 maanden geldig is. Deze voucher kan je inzetten om een vergelijkbaar verblijf te boeken met dezelfde voorwaarden. Als dit verblijf duurder is, betaalt Disneyland Paris de meerprijs. Is deze goedkoper, dan krijg je het verschil terugbetaald.

Had je een verblijf geboekt met een aankomstdatum na 14 juli 2020, dan mag je ook gratis je boeking wijzigen of annuleren. Of je dan een voucher krijgt, of het volledig bedrag krijgt terugbetaald, staat niet duidelijk aangegeven.

Gasten die een verblijf hadden geboekt in het vernieuwde Hotel New York - The Art of Marvel, krijgen ook de optie om hun reis te annuleren of te wijzigen, maar de voucher blijft hierbij minstens 18 maanden geldig, of tot de nieuwe openingsdatum van het hotel bekend wordt gemaakt.

Probeer bellen naar de helpdesk zoveel mogelijk te vermijden. Voor aankomsten tot en met 14 juli 2020 kan je het online formulier gebruiken.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.