Reclame

Disneyland Paris vernieuwt en versneld toegangscontrole in één groot gebouw

Een nieuw gebouw van 1200 vierkante meter.
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris maakt gebruikt van de sluiting om de ingang van haar resort volledig te vernieuwen. Tot voor kort had je verschillende ingangen waar je moest aanschuiven om je tas te laten controleren en je temperatuur te laten meten. Deze ingangen worden nu gereduceerd tot één groot gebouw.

Wie binnenkort naar Disneyland Paris gaat met de trein, zal een nieuwe ingang naar het resort zien. Het eerste wat je ziet, is het grote plein met kasseien. Vele bezoekers lopen over het plein om naar de ingang van Disneyland Paris, Disney Village of de parkeergarage te gaan. Tot nu had je hiervoor drie ingangen: eentje richting het Disneyland Paris, eentje richting het Walt Disney Studios Park een eentje richting Disney Village. Allemaal waren ze voorzien van één of meerdere groene tenten.

Die tijd is voorbij. Disneyland Paris investeert in een nieuw gebouw van maar liefst 1200 vierkante meter die alle groene tenten moet vervangen. In het gebouw is er plaats voor meer controlelijnen en kunnen bezoekers dus sneller gecontroleerd worden. Ook voor de werkomstandigheden van de Cast Members en het beveiligingspersoneel is dit een hele vooruitgang. Bezoekers en Cast Members zijn nu bijvoorbeeld beter beschermt tegen allerlei weersomstandigheden.

Door het plaatsen van het nieuwe gebouw, moet er wel veel vegetatie verwijderd worden, maar dit zal vervangen worden door nieuwe bloemen en planten. De ingang zal er dus anders uitzien. Tijdens de werken worden ook alle lantaarnpalen vervangen door LED-technologie.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.