Reclame
terug

Disneyland Paris vervangt meet en greet locatie Toon Studio door Pixar-figuren

De werken zijn al van start gegaan.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    In het Walt Disney Studios Park gaat Disneyland Paris een bestaande meet en greet locatie vernieuwen. In het themaland 'Worlds of Pixar' zal de huidige Toon Studio een nieuw thema krijgen geïnspireerd op Pixar met figuren uit verschillende films.

    De werken aan de nieuwe meet en greet locatie zijn al van start gegaan. Toon Studio was een filmstudio in cartoonstijl. De nieuwe locatie zal verschillende Pixar-figuren bevatten met op de achtergrond het bekende huis van Carl Fredricksen uit de Pixar animatie-film Up.

    Aan weerszijden van de gebouwen zijn verschillende Pixar-figuren zichtbaar die uit de ramen hangen. Zo zie je op de concept art figuren uit onder andere Toy Story, Monsters Inc, Turning Red en Inside Out. Ook Ember en Wade uit de nieuwe Pixar-film Elemental zullen te zien zijn. De film is deze zomer te zien in de filmzalen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.