Reclame
terug

Disneyland Paris verwelkomt gasten Pride Month met regenboogkleuren

Inclusiviteit wordt hoog in het vaandel gedragen.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Bij de ingang van Disneyland Paris is een prachtige verwijzing naar Pride Month te vinden. De tuinierders hebben het iconische Mickey Mouse hoofd voor het Disneyland Hotel aangepast met regenboogkleuren.

    "Juni is de maand waarin de internationale lgbt+-gemeenschappen en hun bondgenoten samenkomen om diversiteit en inclusiviteit te vieren", schrijft Disneyland Paris CEO Natacha Rafalski op LinkedIn. "Hier in Disneyland Paris staat ons een spannende maand vol met verrassingen te wachten." , gaat ze verder.

    Het iconische bloembed is te vinden in Fantasia Gardens, het gebied voor het Disneyland Hotel. Aanstaande zaterdag vindt in het Walt Disney Studios Park de tweede editie van Disneyland Paris Pride plaats. Tijdens het festival is het park tot 2u 's nachts geopend, met optredens van onder andere Mika en Becky Hill. Naast geopende attracties is er ook nog een parade en ontmoetingen met de Disney Figuren in hun regenboogoutfits.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.