Reclame

Disneyland Paris viert het nieuwe jaar met groots vuurwerk

Een magische overgang naar het nieuwe jaar.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft het nieuwe jaar ingezet met een grootse vuurwerkshow. Na twee Coronajaren was de 'knaldrang' groot en werden alle registers opengetrokken voor een exclusieve avond.

Gasten met een speciaal toegangsticket kregen toegang tot het Disneyland Paris vanaf 17.30u. De champagne op Main Street U.S.A. stond al klaar bij verschillende standjes. Het eerste hoogtepunt van de avond was de parade "The Ride for the Night Parade". Op de prachtige parademuziek van 'Dream and Shine Brighter' trekken prachtige verlichte paradewagens door Main Street U.S.A. op de paraderoute.

In het nieuwe jaar gaan de vieringen voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris gewoon verder, maar 2023 staat ook in teken van het 100-jarige bestaan van The Walt Disney Company. Tijdens de avond werden de feestelijkheden officieel in gang gezet met een vier minuten durende show op het kasteel van Doornroosje. Fans herkennen het nummer 'When You Wish Upon a Star'.

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk vuurwerk. Klokslag middernacht barste het vuurwerk los boven het kasteel van Doornroosje tijdens de show "The Sparking Wishes of Disney New Year's Eve". Disneyland Paris maakte hiervan gebruik van de vuurwerkshow 'Wishes', die van 2005 tot 2007 te zien was. De show kreeg wel nieuwe projecties en een pak meer vuurwerk.

Onmiddellijk na het vuurwerk kon je genieten van de "Disney New Year's eve dance party" op Central Plaza. Niet alleen op Main Street U.S.A. kon je genieten van een feest. Ook in de andere themalanden was er een DJ voorzien, waaronder Mickey's Fun Disco Party in Discoveryland, New Year's Eve Royal Disney Ball in Fantasyland en Goofy's Line Dance Party in Frontierland.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.