Reclame

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

Met meer dan 80 Make-A-Wish kinderen.
2 minuten om te lezen
Afgelopen weekend vierde Disneyland Paris World Wish Day, ter ere van de inspirerende wens die leidde tot de oprichting van Make-A-Wish. Meer dan 80 Make-A-Wish-kinderen uit 14 landen en hun families werden uitgenodigd voor een betoverend avontuur in het park.

Op zaterdag 29 april namen de kinderen deel aan een speciale pre-parade in Disneyland Park, vergezeld door geliefde Disney-figuren zoals de drie goede feeën van Doornroosje, Assepoester's Fairy Godmother, Genie van Aladdin en natuurlijk Mickey Mouse. Het was een moment van viering voor gasten en medewerkers, waarbij deze buitengewone kinderen werden geëerd.

Al meer dan 30 jaar zet Disneyland Paris zich in om vreugde te brengen op momenten dat het het hardst nodig is, door wensen te vervullen voor kinderen met ernstige ziekten en hun families. Deze ervaringen verrijken niet alleen levens door het creëren van gedenkwaardige momenten, maar helpen ook wenskinderen en hun gezinnen om emotionele veerkracht op te bouwen.

"Ik ben onze medewerkers, partners en Disney VoluntEARS dankbaar voor het enorme succes van World Wish Day in Disneyland Paris dit jaar. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van kinderen en gezinnen in nood, en we blijven ons inzetten om dit in de toekomst te blijven doen", aldus Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris.

Disney is wereldwijd een van de grootste vervullers van wensen voor Make-A-Wish, met meer dan 145.000 vervulde wensen. Sinds 1992 zijn er in samenwerking met meer dan 40 organisaties in heel Europa meer dan 20.000 wensen vervuld in Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.