Reclame

Disneyland Paris voegt zitbanken toe aan Frozen-show

Even rustig zitten tijdens de show
1 minuut om te lezen
Goed nieuws voor de bezoekers van de Frozen musical-show, want Disneyland Paris heeft zitbanken toegevoegd in de twee zalen. Hierdoor moet je als bezoeker niet meer op de grond gaan zitten.

De Frozen-show, genaamd "Frozen: A Musical Invitation", is een live musical die plaatsvindt in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Het verhaal volgt Elsa, Anna en de rest van de personages uit de populaire Disney-film Frozen terwijl ze op zoek gaan naar het antwoord op de vraag "wat is een echte liefde?". De show is populair bij bezoekers van alle leeftijden en trekt veel bezoekers aan. In het eerste deel van de tweedelige show leer je samen met Kristoff, Sven en Anna een dansje waarmee je Elsa in het tweede deel kan verbazen.

Vanaf half november was de show niet meer te zien door de verbouwingswerken. Tot nu toe konden enkel de begeleiders van mindervalide personen zitten in de zalen. De andere bezoekers moest een willekeurige plaats innemen op de vloer. Vaak was dit verwarrend voor de bezoekers, waardoor Cast Members opnieuw en opnieuw moesten herhalen dat iedereen moest gaan zitten.

De toevoeging van de zitbanken aan de Frozen-show is een welkome aanpassing voor veel bezoekers van Disneyland Paris. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om de show comfortabeler te bekijken. Vanaf 16 december 2022 is de show opnieuw meermaals per dag te zien.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.