Reclame

Disneyland Paris werft 8.000 nieuwe Cast Members aan in 2020

Op zoek naar een job?
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris is bezig met de voorbereidingen van de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park en de opening van het nieuwe Marvel-hotel. In alle sectoren wordt er aangeworven, van horeca tot digitaal. 1.000 nieuwe Cast Member krijgen een vast contract en 7.000 een contract met onbepaalde duur.

Momenteel telt Disneyland Paris ruim 17.000 Cast Members, waartussen 121 verschillende nationaliteiten en 20 talen te vinden zijn. Ter voorbereiding op de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park en de opening van het nieuwe Hotel New York: The Art of Marvel is Disneyland Paris op zoek naar nieuwe Cast Member voor de horeca, receptie, bars en restaurant, maar ook naar tuinders, ingenieurs, life-guards, elektriekers, onderhoudspersoneel, brandweermannen, datawetenschappers en big data-specialisten.

Voor de opening van het nieuwe hotel, zijn er een kleine 500 jobs in te vullen. Het gaat vooral voor Cast Members aan de receptie, in het restaurant of de bar, maar ook onderhoudspersoneel en een badmeester aan het zwembad.

Opvallen is de zoektocht naar Big Data-specialisten. Disneyland Paris wilt verder digitaliseren en meer functionaliteiten aanbieden via de officiële app. Hiervoor zijn er specialisten nodig op gebied van big data, virtual reality, artificiële intelligentie en 3D. Verder zijn ze ook op zoek naar webmasters en UX designers, maar ook marketeers of communicatie-experten zijn welkom.


Kortom.. als je ooit gedacht hebt dat je voor Disneyland Paris zou willen werken.. dan is het nu het moment. Je vindt heus een geschikte job.

Check alle jobs op http://careers.disneylandparis.com/.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.