Reclame

Disneyland Paris werkt aan nieuw entertainmentaanbod voor heropening

Kijk jij er al naar uit?
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris is momenteel nog steeds gesloten door de maatregelen rond het Coronavirus. Een openingsdatum is niet bekend gemaakt, maar Disney blijft niet bij de pakken zitten. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe entertainment met selfie-spots, merchandising en zelfs attracties.

Wanneer Disneyland Paris terug opent, zal het Coronavirus jammer genoeg nog niet verdwenen zijn. Alle maatregelen die voor de sluiting van kracht waren, zoals mondmaskers en afstand houden, zullen hoogstwaarschijnlijk ook blijven gelden na de heropening.

Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat je niet kan genieten van een leuke dag ondergedompeld in de magie van Disney. Disneyland Paris is daarom aan het werken aan een nieuw entertainmentaanbod.

Nieuwe selfie-spots

Na de heropening zal je opnieuw kunnen genieten van de selfie-spots waarbij je op de foto kan, op een veilige afstand, met de Disney Figuren. Naast de bestaande selfie-spots, komen er een aantal nieuwe bij, zoals op de foto gaan met de Star Wars figuren in het Videopolis Theater en met de Disney Prinsessen in Fantasyland.

In totaal zal je meer dan 50 Disney Figuren kunnen ontmoeten in de Disney Parken.

Cavalcades

Parades zijn jammer genoeg nog niet mogelijk, maar op willekeurige momenten op de dag zullen verschillende Disney Figuren rondrijden in de parken op kleine wagentjes, de cavalcades. Je kan ook hier, op een veilige afstand, met hen op de foto. De momenten blijven willekeurig om ervoor te zorgen dat er geen groepering van mensen ontstaan.

Nieuw voor de heropening is de trein uit het lenteseizoen 'Disney Swing into Spring' waarop verschillende Disney Figuren zullen plaatsnemen.

Nieuwe outfits

Speciaal voor de heropening heeft het Costume Department de handen in elkaar geslagen. Vele Disney Figuren krijgen een nieuwe outfit.

Goodnight Kiss

Aan het einde van de dag, zullen talrijke Disney Figuren je opnieuw slaapwel wensen tijdens de 'Goodnight Kiss' met Mickey en zijn vrienden op Main Street U.S.A.. Speciaal voor de heropening zal er een nieuw themalied komen, geïnspireerd op de catchy song uit Tokyo Disneyland “Brand New Day".

Opening attracties

Bij de heropening van Disneyland Paris zullen ook al zeker twee attracties mee de deuren openen. De renovatie van Buzz Lightyear Laser Blast zit er bijna op en de attractie ziet er weer spik en span uit. Het volledige decor kreeg een nieuw likje fluoriscerende verf, alle effecten werden vernieuwd en zelfs de buitenkant ziet er helemaal anders uit.

Naast Buzz Lightyear Laser Blast in het Disneyland Park, zal ook in het Walt Disney Studios Park een nieuwe attractie openen. Cars Road Trip, de nieuwe naam van Studio Tram Tour: Behind the Magic. De baan van de attractie is volledig vernieuwd en er zijn nieuwe treintjes geïnstalleerd. Het verhaal is ook gewijzigd naar een rondleiding in het Cars-universum.

Merchandising

Disneyland Paris komt met een volledige nieuwe lijn van mugs, t-shirts, knuffels en nog veel meer. Er wordt meer en meer afstapt van enkel Disney Figuren als print, en meer aandacht gegeven aan prints die je in het dagdagelijkse leven ook zou kunnen dragen en niet enkel in de Disney Parken, met een knipoog naar Disneyland Paris.

Natuurlijk heb je ook nog de 'over the top' prints met in het groot 'Disneyland Paris', of grote Disney Figuren als print. De nieuwe lijn bevat ook nieuwe kleuren, de Disneyland Paris Rainbow range, die lijken op de kleuren tijdens Disneyland Paris Pride met de slogan 'La Vie en Pride'.

De nieuwe lijn van knuffels krijgen een nieuw concept vanuit Japan, nuiMO, wat eigenlijk gewoon 'zachte knuffel' betekend. De knuffels krijgen hun eigen kledinglijn, zodat je ze kan aankleden naar je eigen stijl.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.