Reclame

Disneyland Paris wint twee IAAPA Brass Ring Awards

Een erkenning voor hun prachtige entertainment.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft erkenning gekregen voor het entertainment voor de 30e verjaardag door de IAAPA, de International Association of Amusement Parks and Attractions met maar liefst twee IAAPA Brass Ring Awards.

Disneyland Paris introduceerde nieuwe ervaringen toen de vieringen voor het 30-jarig jubileum in maart 2022 van start gingen. Van het meeslepende nieuwe "Dream...and Shine Brighter!" dagshow, tot de Gardens of Wonder-kunstwerken geïnspireerd op Disney- en Pixar-personages, tot de oogverblindende Disney D-Light-droneshow die elke dag op de meest magische manier afsluit, tot exclusieve merchandise en smakelijke traktaties. Deze 360-graden ervaring kreeg de prijs van 'Most Creative Property-Wide Event' voor een pretpark met meer dan 1 miljoen jaarlijkse bezoekers.

De kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade kreeg dan weer de prijs voor 'Most Creative Christmas / Holiday Show'. De parade keerde dit jaar terug als onder deel van Disney Enchanted Christmas. De parade heeft vijf betoverende paradewagens die vakantietaferelen en veel favoriete Disney-personages gekleed in hun mooiste outfits. 's Avonds gaan de lampjes aan op de paradewagens voor een unieke ervaring.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.