Reclame
terug

Disneyland Paris zet in op herbruikbaarheid en geeft korting met eigen beker

Een stap vooruit voor het milieu

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris probeert elke dag de milieu-impact van de Disney Parken te verlagen. Vanaf deze week is het mogelijk om een korting te krijgen als je een herbruikbare beker gebruikt voor warme dranken. Verder wordt er een hele lijn van herbruikbaar servies gelanceerd.

    Deze week verschenen er borden bij verschillende verkooppunten van warme dranken. Als je een herbruikbare beker gebruikt, dan krijg je 20 eurocent korting op de verkoopprijs. Voorwaarden zijn wel dat de beker proper en geschikt is voor warme dranken. Verder moet de beker afgesloten kunnen worden.

    Disneyland Paris probeert zo het gebruik van kartonnen bekers te beperken. Naast dit initiatief, is er een nieuwe Franse wetgeving die verplicht dat het gebruik van éénmalige verpakkingen zoals kartonnen bekers, houten bestek enzovoorts beperkt moet worden. Hierdoor verschijnen er nieuwe bekers en borden in de Disney Parken. Deze moeten gerecycleerd worden via speciale vuilnisbakken zodat ze, na een schoonmaakbeurt, opnieuw gebruikt kunnen worden.

    Foto's: ED92 & DLPReport.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.