Reclame

Disneyland Park viert alle seizoenen op één avond

The Lion King & Jungle Festival, Halloween en Kerstmis op één avond
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft zijn zevende jaarpaspoort evenement bekend gemaakt. Op 12 december 2019 vieren ze alle seizoenen die de revue zijn gepasseerd op één avond tijdens Disneyland Park Celebrations.

Van de lente naar de ritmische dansen van The Lion King & Jungle Festival, naar het spookachtige Halloween om te eindigen met het prachtige kerstseizoen. Het Disneyland Park wordt op 12 december 2019 speciaal opengesteld van 20.30u tot 01.30u.

Tijdens de avond geniet je van de beste shows uit de verschillende seizoenen en talrijke meet 'n' greets in bijzondere outfits. "Show speciaal gemaakt voor een seizoen komen éénmalig terug op deze avond", laat Disneyland Parijs weten. Er zullen shows en parades te zien zijn uit Swing into Spring, The Lion King & Jungle Festival, Halloween en Kerstmis.

Meer informatie is momenteel nog niet bekend, maar de tickets zijn wel al beschikbaar. Ze kunnen enkel besteld worden voor gasten met een Magic Plus of Infinity jaarpaspoort en kosten €45 per stuk. Je mag telkens 2 extra kaarten bestellen voor gasten zonder een jaarpaspoort. Het aantal plaatsen is beperkt. Bestellen doe je via het online platform, via het speciale telefoonnummer voor jaspoorten of in het Disneyland Park bij Guest Relations.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.