Reclame

Disneyland Railroad rijdt opnieuw, maar zonder passagiers

Het einde van de 'werken' is in zicht.
1 minuut om te lezen
Na meer dan één jaar stil te hebben gestaan, rijdt de stoomtrein van Walt Disney opnieuw over de sporen doorheen het Disneyland Park. Echter zonder passagiers, want momenteel worden Cast Members opgeleid en worden de sporen getest.

Disneyland Railroad staat al sinds 5 november 2018 stil. De authentieke stoomtrein kon niet rijden door de bouw van het nieuwe Frontierland Theater (het oude Chaparral Theater). Hiervoor moesten de sporen onderbroken worden om de vrachtwagens en andere machines door te laten. Het nieuwe theater opende in juni 2019 voor het 'The Lion King & Jungle Festival'. Inmiddels is dit seizoen afgelopen, maar de sporen werden nooit vervolledigd.

Tot nu.. De sporen zijn terug gemaakt en tussen 13 en 28 januari 2020 rijden er opnieuw treinen doorheen het Disneyland Park. Zonder passagiers weliswaar. De treinen en de sporen worden getest en Cast Members worden opgeleid zodat de met een stoomtrein kunnen rijden. De echte openingsdatum van Disneyland Railroad wordt later bekend gemaakt. Hopelijk rijden er vanaf dan terug twee stoomtreinen..

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.