Reclame

Disneyland Railroad terug vanaf 1 augustus 2020?

Toch volgens de kalender...
1 minuut om te lezen
Er is de laatste maanden veel speculatie geweest rond een openingsdatum van de Disneyland Railroad. De officiële Disneyland Paris kalender geeft nu aan dat de stoomtrein vanaf 1 augustus 2020 opnieuw zou rijden. Duimen maar dat deze datum weer niet wordt verlengd.

Update: Disneyland Paris heeft bevestigd dat Disneyland Railroad vanaf 15 juli 2020 opnieuw zal openen.

De populaire stoomtrein werd gesloten wegens de bouw van het nieuwe Frontierland Theater. Hierdoor moest het spoor onderbroken worden om vrachtwagens door te laten. Aangezien het theater langs de route lag, zou dit de magie van het Disneyland Park wegnemen en werd er besloten om de attractie te sluiten.

Nu is, hopelijk, het einde in zicht. Volgens de officiële kalender van Disneyland Paris zal de attractie op 1 augustus 2020 terug beschikbaar zijn. De stoomtrein heeft dan bijna twee jaar stilgestaan.

In een filmpje dat Disneyland Paris deelde op Facebook, is de stoomtrein ook te zien. Het filmpje laat plaatsen en attracties zien die wachten op de blijde gezichten van gasten van Disneyland Paris. Laten we hopen dat dit het licht is aan het einde van de tunnel!

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Bekijk de werken van Koninkrijk Arendelle van dichtbij

10 september 2023 20:40

Werken aan Rapunzel attractie gaan van start

10 september 2023 10:05
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.