Reclame

Disney's Halloween Festival van start in Disneyland Paris

Een seizoen vol met schurken!
2 minuten om te lezen
Na een ongewoon jaar, is dit jaar Halloween weer aanwezig in Disneyland Paris. Van 1 oktober tot en met 7 november 2021 geniet je opnieuw van prachtige decoraties, een nieuwe Halloween cavalcade, speciale snacks, merchandising en talrijke ontmoetingen met de Disney-schurken.

Nu het weer mag, gaat Disneyland Paris volledig voor Halloween. Dit jaar wordt alles op alles gezet om het Disneyland Park om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Zowel op Main Street U.S.A. als in Frontierland wordt je ondergedompeld in de sfeer van Halloween. Voor de decoraties werden meer dan 330 pompoenen, 175 meter aan lampen, 56 lantaarns en 40 vriendelijke geesten gebruikt.

Vanaf dit jaar keert ook de grote vuurspuwende draak uit Maleficent terug naar het Disneyland Park. Deze zal te zien zijn tijdens de cavalcades die op willekeurige momenten doorheen de dag door Main Street U.S.A. trekken. Hier worden paradewagens gebruikt uit de Halloween-parade van 2019.

Niet alleen de draak is te zien, maar ook verschillende Disney-schurken, zoals Maleficent, Kapitein Haak en Gaston. Zij staan klaar om met jou op de foto te gaan. Door de versoepeling van de maatregelen, mag je op buitenlocaties je mondmasker afzetten als je op de groene stip staat. De tijdens en de locaties van de Disney-schurken zijn te vinden in de app van Disneyland Paris.

Speciaal voor de terugkeer van Halloween, staan er ook nieuwe seizoensitems op het menu, waaronder een Cruella Nutella koekje, een Marshmallow heksenvinger, pompoensoep met Kiri-kaas, een 'Trick & cheese' croque, een Doritos burger en vele andere snacks.

Naast de snacks, kan je in de winkels van het Disneyland Park ook nieuwe items vinden van de Disney-schurken. Waaronder een 'so good at being bad' paraplu, t-shirt en drinkbeker.

Op 31 oktober 2021 keert ook Disney's Halloween Party terug naar het Disneyland Park. Van 20u tot 2u kunnen gasten genieten speciaal geopende attracties, talrijke Disney-schurken en prachtige, verlichte decoraties. Voor dit evenement heb je een apart ticket nodig.

Foto's: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 13

1 april 2024 12:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.