Reclame

Disney's Halloween Festival 2016

Vier Halloween in Disneyland Parijs
3 minuten om te lezen
Kom mee griezelen in Disneyland Parijs tijdens Disney's Halloween Festival van 1 oktober tot en met 2 november 2016. Geniet van de speciale decoratie met pompoenen, een heuse Halloween parade, ontmoet de slechteriken en de Disney figuren in een Halloween outfit. Wees gerust, het griezelen is aangepast voor jonge kinderen.

Prachtige decoratie

Tijdens Disney's Halloween Festival wordt het Disneyland Park voorzien van mooie decoratie in het herfstthema. Doorheen het hele park vind je prachtige pompoenen in de vorm van Disney figuren, oranje banners, spinnenwebben en nog zoveel meer!

Vanaf het moment dat je het park binnenkomt, geniet je van het prachtige versierde Main Street Railway Station. Aangepast Halloween muziek zorgen ervoor dat je in de sfeer komt.

Aan weerszijdes van de Liberty Arcade kan je je favoriete Disney figuren ontmoeten, zoals Winnie the Pooh, Stitch, Marie uit The Aristocats en Minnie Mouse. Tijdens het Halloween festival loop je in Frontierland Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas tegen het lijf en heeft Mickey, in zijn prachtige Halloween outfit, zijn eigen fotolocatie kort bij Big Thunder Mountain.

Mickey's Halloween Harvest Celebration

In oktober wordt door de boeren de oogst van het land gehaald. Dit wordt in Disneyland Parijs tijdens Halloween gevierd tijdens Mickey's Halloween Harvest Celebration! Een aangepaste parade met de Disney figuren trekt door het Disneyland Park met catchy muziek.

De familie Duck, Donald, Daisy en de rest van de bende mogen de parade openen op een prachtige hooiwagen, gevolgd door Winnie the Pooh, Tijgertje en Knorretje die herfstbladeren verzamelen. De vriendelijke vogelverschrikkers worden gevolgd door de drie biggetjes in een hooischuur. Hierna volgen Mickey en Minnie Mouse die je een geweldig leuke Halloween wensen op een wagen vol met bloemen, pompoenen en fruit.

Meet & greet show met Disney Villains

Halloween is het perfecte moment om de slechteriken zege te laten vieren. Maleficent heeft the Castle Courtyard bij het kasteel van Doornroosje overgenomen met grote doornstruiken.

Op de Royal Castle Stage ontmoet je de Disney Villains, zoals Gaston uit Belle en het Beest, Jafar uit Aladdin, Frollo uit de Klokkenluider van de Notre Dame, de boze heks uit Sneeuwwitje en The Queen of Hearts uit Alice in Wonderland. Ze voeren er een heuse show op. Na de show heb je de mogelijkheid om foto's met hun te maken.

Halloween Costume Corner

Een verkleedpartij met Stitch en Daisy in de Halloween Costume Corner. Ga op de foto met je favoriete Disney figuren in hun prachtige Halloween outfit. Er is een speciale foto locatie voor Casey's Corner op Main Street USA.

Disney's Halloween Party

Elke jaar organiseert Disneyland Parijs hun, altijd uitverkochte, Halloween Party. Ook dit jaar zal deze plaatsvinden op maandag 31 oktober 2016 van 20.30u tot 01.00u.

Griezel mee met Mickey en Minnie Mouse! Het hoogtepunt van het Halloween festival is de party. Trek je beste kostuum aan en Disney zorgt voor de nodige sfeer en shows! De meeste attracties blijven ook de hele avond geopend.

Er is een speciale parade en verschillende shows met als afsluiter een aangepast versie van Disney Dreams!

Meer informatie vind je in de blogpost over de tickets voor de Halloween party.

Disney Dreams

Om de dag nog magischer af te sluiten, kan je genieten van de Disney Dreams! avondshow. Peter Pan neemt je mee door verschillende Disney verhalen in een show vol vuurwerk, licht, water, kleur en magie! Disney Dreams is de ideale afsluiter van je dag en mag je tijdens je bezoek zeker niet missen!

De show is elke dag te zien in het Disneyland Park, behalve op 31 oktober, dan is het park vroeger gesloten voor de Halloween Party.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.