Reclame

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel opent de deuren

Ga jij er ook verblijven?
3 minuten om te lezen
Op 21 juni 2021 opende het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel haar deuren. Gasten werden verwelkomt door CEO Natacha Rafalski, Ambassadeur Giona Prevete, Cast Members en niemand minder dan Spider Man.

Openingsceremonie

Voor een selecte groep gasten werd er een korte openingsceremonie gehouden. Iedereen moest de nodige afstand bewaren door de Coronamaatregelen. Er werd deze keer geen lint gespannen dat doorgeknipt moest worden, maar een groot spinnenweb.

Bij de start van de ceremonie kwamen Ambassadeur Giona Prevete en CEO Natacha Rafalski tevoorschijn en gaven een korte introductie. Hierna kwam Spider Man aangereden op een gele New York City taxi om te helpen het grote spinnenweb te verwijderen.

Bekijk de volledige ceremonie:

Uniek cadeau

Gasten die voor 29 juli een verblijf boeken, krijgen bij aankomst in de kamer een uniek cadeau. Een uniek kunstwerk om de opening van het hotel te vieren. Niet iedereen krijgt hetzelfde cadeau, aangezien ze gelimiteerd zijn. Het voorbeeld in de foto is gelimiteerd tot 500 exemplaren.

MagicPass

Gasten die verblijven in het hotel krijgen een unieke, gethematiseerde MagicPass. Deze MagicPass is de toegangskaart tot je kamer (ook bedienbaar met de app), toegangsticket tot de Disney Parken, een betaalkaart voor winkels en restaurants, inclusief je maaltijdsformules.

De normale kamers krijgen een rode MagicPass, de suites een grijze.

De kamers

Het Marvel-hotel telt 561 kamers, een mix van standaard kamers, gethematiseerde kamers en suites. Elke kamer heeft een kluis, een koffiezetapparaat en/of waterkoker, strijkplank met strijkijzer, telefoon, bureau en verduisterende gordijnen. De bedden zijn voorzien van luxe beddengoed. In de badkamer zijn gratis, gethematiseerde, toiletartikelen en een haardroger beschikbaar. Zelfs het flesje water bevat het logo van het hotel. In de suites zijn ook gethematiseerde snacks aanwezig bij aankomst.

De flatscreen-tv is 55-inch groot en heeft premium kabelzenders. Je kan ook via Chromecast je gsm of laptop streamen naar de tv. In het hotel is gratis WiFi voorzien.

Merchandising

In de New York Boutique kan je talrijke, gethematiseerde items vinden. Deze zijn vooralsnog niet te vinden in de rest van het resort. Het aanbod bevat t-shirts, bloezen, pins, koffietassen, boeken, badjassen, beeldjes en zelfs het parfum dat te ruiken is in de kamers.

Momenteel mag je maximum twee items per persoon kopen. Disneyland Paris wilt zo vermijden dat items online doorverkocht worden tegen woekerprijzen.

Restaurant en bars

Het hotel heeft twee restaurants en twee bars. In het Manhatten restaurant staat vooral Italiaans eten op het menu. De keuken van het Downtown restaurant is divers, van Aziatisch tot Amerikaans.

In de Skyline Lounge kan je genieten van een heerlijke cocktail terwijl Spider Man en Iron Man af en toe langs het raam passeren om een kijkje te nemen.

Foto's: ED92, DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.