Reclame

Disney's Mulan verschijnt als premium film op Disney+

Iets duurder dan in de bioscoop
1 minuut om te lezen
Disney's Mulan moest normaal in maart in de filmzalen verschijnen, maar daar stak het Coronavirus een stokje voor. De filmzalen werden gesloten en Disney moest noodgedwongen de film uitstellen. Vanaf 4 september 2020 zal Mulan te zien zijn op de streamingdienst Disney+.

Gebruikers van Disney+ kunnen echter de film niet onmiddellijk bekijken. Hiervoor moeten ze een prijs betalen van $ 29,99 (ongeveer € 25), bovenop hun bestaande abonnement, aangezien Disney's Mulan een premium film wordt. Het is de eerste film waarvoor je moet bijbetalen.

"We zien dit als een éénmalige gebeurtenis", laat Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company weten, "het is niet de bedoeling dit vaker te doen.". Eens je de film hebt aangekocht, kan je hem blijven kijken tot je stopt met je abonnement.

Disney's Mulan zal vanaf 4 september 2020 te huren zijn op Disney+. In landen waar Disney+ nog niet beschikbaar is, zal de film op deze datum in de filmzalen verschijnen. In België zal Disney+ pas beschikbaar worden op 15 september 2020.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.