Reclame

Disney's Newport Bay Club enige hotel geopend tijdens opening

De rest volgt later.
3 minuten om te lezen
Disney's Newport Bay Club zal het enige Disney-hotel zijn dat geopend is op 15 juli 2020, de openingsdatum van Disneyland Paris. De opening van het hotel is onderdeel van de gefaseerde opening, maar niet alle hotels zullen volgen.

Na Disney's Newport Bay Club, zal vijf dagen later Disney's Hotel Cheyenne volgen op 20 juli 2020. Vanaf 3 augustus 2020 kan je ook terecht in Disney's Hotel Santa Fe. De andere hotels, waaronder Disney's Sequoia Lodge en Disney's Davy Crockett Ranch, blijven gesloten tot zeker na de zomer. Ook de heropening van het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is uitgesteld tot een niet nader gekende datum. Enkel van het Disneyland Hotel is geweten dat dit hotel terug zal openen op 7 september 2020.

In elk hotel gelden ook strikte maatregelen. Zo is het dragen van mondmaskers verplicht in het volledige hotel vanaf 11 jaar, mag je maar met één gezin in een lift staan en wordt je kamer tijdens je verblijf niet schoongemaakt, tenzij je hier expliciet om vraagt. Voor en na je verblijf wordt je kamer grondig ontsmet. Alle buffetrestaurants worden tijdelijk omgevormd naar een all-you-can-eat formule met tafelbediening.

De keuze om slechts één hotel te openen is opmerkelijk. Het hotel telt bijna 1.100 kamers. Met een gemiddeld gezien van vier personen, kunnen hier dus 4.400 personen overnachten. Dit is ver onder de beperkte capaciteit van 25.000 waarmee Disneyland Paris wilt openen. Natuurlijk moet er ook rekening gehouden worden met gasten die voor één dag komen, partner hotels en houders van een jaarpaspoort.

Dat er uiteindelijk 'slechts' drie hotels zullen geopend zijn, is dan weer te begrijpen. Op deze manier probeert Disneyland Paris ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot het park en dat de drukte laag blijft. Gasten die een verblijf hebben geboekt in een Disney-hotel zijn immers zeker van toegang. Andere gasten moeten hun aankomst verplicht reserveren via een nieuw online platform dat in juli beschikbaar is.

Heb je een reis geboekt in een hotel dat gesloten is? Dan neem je best zo snel mogelijk contact op met de klantendienst van Disneyland Paris. Zij kunnen een alternatieve slaapplaats voor je zoeken of je kan je reservering kosteloos wijzigen of annuleren tot zeven dagen voor je aankomst dankzij de nieuwe flexibele voorwaarden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.