Reclame

Dit is de stem van Disneyland Parijs

Michiel Veenstra verzorgt al jaren de aankondigingen in de parken
1 minuut om te lezen
Als je in Disneyland Parijs bent geweest, dan heb je het zeker al eens gehoord. Voor de vuurwerkshow Disney Dreams! (binnenkort Disney Illuminations) wordt er in het Nederlands aangekondigd 'Dames en heren, jongens en meisjes. Disney Dreams! begint over 15 minuten. Bedankt voor jullie aandacht'.

Ook voor de parades is er een soortgelijke aankondiging. Voor de vieringen van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs is er een nieuwe parade Disney Stars on Parade en een nieuwe vuurwerkshow Disney Illuminations. Hoog tijd om deze aankondigen opnieuw in te spreken. Maar wie doet dit?

Sinds 2012 is de vaste stem in de Disneyland Parken de Nederlandse 3FM-dj Michiel Veenstra. In zijn vlog op YouTube legt hij uit wat er allemaal bij zo'n opname komt kijken.


Voor het inspreken van de nieuwe teksten, hoeft hij niet naar Parijs te reizen. Hij mag dit gewoon vanuit zijn thuisstudio doen, waar hij professionele apparatuur ter beschikking heeft. "Ik heb net de teksten binnengekregen', vertelt Michiel, 'als je einde maart in het Disneyland Park rondloopt is de kans groot dat je mijn stem zal horen.'.

We kennen Michiel Veenstra ook van de podcast D-tales waarin hij samen met zijn vrienden Ralf en Jorn het wekelijks heeft over het reilen en zeilen in de Disney parken wereldwijd.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.