Reclame

Dit is het prachtige decor van de nieuwe Disney Junior Dream Factory

En de nieuwe kostuums van Mickey en Minnie Mouse.
1 minuut om te lezen
Het Walt Disney Studios Park is in volle ontwikkeling en in 2021 opent er een gloednieuwe musical voor jong en oud, de Disney Junior Dream Factory. Na enkele jaren hard werken aan het concept en de decors, staat iedereen paraat om je deze 20 minuten durende musical te laten zien.

De Disney Parken zijn misschien gesloten, maar achter de gesloten poorten werd er hard doorgewerkt aan de nieuwe show Disney Junior Dream Factory in Studio D. Dit nieuwe theater is helemaal klaar om je te verwelkomen. Ter info: Studio D kan je vinden op de plaats van Disney Jr - Live on Stage.

Het nieuwe decor bestaat uit verschillende kleurrijke elementen. Met sommige elementen kan je zelfs interageren. Het nieuwe theater is een 'flex-space' geworden waar zowel de nieuwe show als Sticht Live getoond kunnen worden. Het idee werd ontworpen door de Amerikaan Scott Shaffer, die ook een hand had in het Animation Celebration gebouw in het Walt Disney Studios Park. 

Disney Junior Dream Factory gaat, zoals de naam het zegt, over dromen en het belang van in deze dromen geloven. Mickey en Minnie Mouse nemen je mee in een wervelende show volg catchy nummers en leuke feitjes. Ze worden bijgestaan door Disney Figuren uit de Disney Junior franchises, namelijk Timon, Vampirina en Fancy Nancy Clancy.

Foto's copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.