Reclame

Dit is je kans om een Disney-prins(es) te worden

Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe prinsen en prinsessen.
1 minuut om te lezen
Als je een kind vraagt wat hij later wilt worden, dan komt er meestal uit de hij of zij een prins of prinses wil worden. Nu is je kans! Voor de vieringen van de 25e verjaardag, is Disneyland Parijs dringend op zoek naar nieuwe Disney-prinsen, prinsessen en entertainers.

Deze week vindt er een speciale Disney-auditie plaats in de Chassé Dance Studios in Amsterdam om 10.00 uur. "We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die in de huid willen kruipen van beroemde Disney-figuren.", laat Disneyland Parijs weten. "We zoeken lookalikes van de klassieke Disney-figuren, maar ook mensen die in kostuum door het park willen lopen".

Als je je kandidaat wilt stellen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en Engels of Frans (pluspunt) kunnen spreken. "Alle personen met een lengte tussen 137 en 192 centimeter zijn welkom.", verteld Disneyland Parijs, maar als je deze lengte niet hebt en je bent super enthousiast, ben je ook meer dan welkom om je kans te wagen.

Er worden zowel vaste als tijdelijke contracten van minimaal vier maanden aangeboden. Het dragen van van comfortabele kleding is aangeraden, want tijdens de auditie zal je moeten bewegen en dansen. Het dragen van make-up is niet toegestaan.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.