Reclame

Dit restaurant sluit voorgoed de deuren

En maakt plaats voor iets nieuws...
1 minuut om te lezen
In Discoveryland in het Disneyland Park sluit een groot restaurant voorgoed zijn deuren. Volgens operationeel directeur Daniel Delcourt voldoet het Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant niet meer aan de kwaliteitsnormen van Disneyland Parijs.

In 1997 opende het restaurant gebaseerd op de Toy Story-films in Discoveryland de deuren met een groot fastfood aanbod. Het restaurant kende een moeilijke start, maar groeide in 2010 tot een populair 'budget' restaurant. Tegen de prijs van een normale maaltijd, kreeg je hier ongelimiteerde pizza en softdrinks.

Veel liefde werd er niet aan het restaurant gegeven. Zo werd het menu bijna niet aangepast en ook het decor bleef hetzelfde als bij de opening. Hierdoor werd het al snel aanzien als goedkoop en ouderwets.

De laatste jaren heeft het restaurant te kampen met onregelmatige openingstijden en werd slechts geopend tijdens drukke seizoenen. Sinds 2016 zijn de deuren gesloten gebleven. Nu heeft Disneyland Parijs besloten om het restaurant definitief te sluiten. Het zal plaatsmaken voor een nieuwe evenementenlocatie.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.