Reclame

Dit was de eerste Magical Pride in Disneyland Parijs

Was jij er bij?
1 minuut om te lezen
Op 1 juni 2019 organiseerde Disneyland Parijs zijn allereerste, officiële Magical Pride. Tijdens de avond stond het Walt Disney Studios Park in het teken van de diversiteit met speciaal entertainment, geopende attracties, een prachtige parade en leuke optredens.

Magical Pride wordt al jaren georganiseerd in Disneyland Parijs, maar dit jaar voor het eerst in samenwerking met Disneyland Parijs zelf. Hierdoor werd het entertainment aanbod serieus uitgebreid.

Het Walt Disney Studios Park was speciaal geopend van 20.00 uur tot 02.00 uur. Gasten konden genieten van een Pride Parade zoals je er nog nooit één gezien hebt die door de straten van het Walt Disney Studios Park trok en talrijke Disney-figuren die overal in het park te zien waren. Natuurlijk kreeg je de kans om tot diep in de nacht te genieten van de spannende attracties in het Walt Disney Studios Park.

Als afsluiter kon je genieten van special entertainment op het podium op La Place des Stars waaronder Years & Years, Boy George en Corine kwamen optreden.

Bekijk hier de after movie:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.