Reclame

Dit zijn de nieuwe shows met Marvel-superhelden in Disneyland Parijs

Het Marvel Summer of Super Heroes seizoen is van start gegaan!
2 minuten om te lezen
Op 10 juni 2018 werd het startschot gegeven van het gloednieuwe 'Marvel Summer of Super Heroes' seizoen in het Walt Disney Studios Park met een grote openingsceremonie voor de poorten van het park. Tot 30 september kan je genieten van 3 nieuwe shows, entertainment, snacks en Marvel-merchandising.

Tijdens een grote openingsceremonie kwamen de Avengers aangevlogen via een helicopter, waarna ze gedropt werden op het podium voor het Walt Disney Studios Park. Hierna kwam Catherine Powell aan in een splinternieuw sportwagen om het seizoen plechtig te openen. Bekijk hier de volledige openingsceremonie:

Tijdens Marvel Summer of Super Heroes kan je genieten van 3 nieuwe shows, namelijk de nieuwe stuntshow 'Marvel: Super Heroes United' in het Studio Theather (voormalige CinéMagique) en de shows 'Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!' en 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off' op La Place des Stars voor de Tower of Terror.

Marvel: Super Heroes United

In het Studio Theater, het voormalige CinéMagique, kan je genieten van een nieuwe, nooit eerder vertoonde, 180 graden stuntshow met diverse Marvel-figuren. Thanos neemt het op tegen de Avengers in een strijd tussen het goede en het kwade. Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals LED-schermen, projectoren, vuurwerk en drones lijkt het alsof je midden in de actie zit.

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op La Place des Stars in Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Loki gooit maar al te graag roet in het eten. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

De show is afwisselend in het Frans en Engels meerdere malen per dag te zien voor de Tower of Terror. Bekijk hier de volledige show:

Guardians of the Galaxy Dance-Off

Tegenover de Stark Expo show is een gloednieuw podium gebouwd voor de 'Guardians of the Galaxy Dance-Off'. Tijdens deze interactieve show brengen Star-Lord en Gamora een heuse dance-off op de bekende muziek 'Awesome Mix Tapes Volume 1 & 2'. Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen! Bekijk hier de volledige show:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.