Reclame

Dit zijn enkele nieuwigheden voor Phantom Manor

Het populaire spookhuis zal veranderen in de toekomst..
1 minuut om te lezen
De populaire attractie Phantom Manor staat momenteel letterlijk in de steigers voor een grootschalige opknapbeurt. Vorige week heeft Tom Fitzgerald, de Disney Imagineer die verantwoordelijk is voor de werken voor het eerst iets losgelaten over de toekomst van de attractie.

"De beroemde horroracteur Vincent Price heeft in een ver verleden iets ingesproken voor Phantom Manor", vertelde Tom tijdens de Disney FanDaze. Vincent vertelde het verhaal waarom Villa Ravenswood een Phantom Manor werd.

Tegenwoordig kennen de meeste Vincent Price als de stem van Michael Jacksons monsterhit Thriller. Vincent overleed in 1993, een jaar na de opening van Phantom Manor.

Het Engelstalige verhaal werd nooit gebruikt omdat tijdens de bouw van Phantom Manor de Disney Imagineers besloten iemand met een Frans accent te gebruiken aangezien Parijs in Europa lag. Er werd toen gekozen om de stem van de fransman Gerard Chevalier te gebruiken die het verhaal vertelde van "Grimm Grinning Ghosts".

De stem van de attractie zal dus veranderen. Of hij altijd te horen zal zijn, is nog niet bekend. De attracties in Disneyland Parijs hebben meestal een Franse en Engelstalige audio-versie, maar vaak wordt enkel de Franse versie afgespeeld tenzij je er expliciet naar vraagt bij een Cast Member.

Over het verhaal van de Phantom Manor had Tom Fitzgerald ook nog iets te zeggen. "We gaan eindelijk onthullen wie de Phantom is", aldus Tom.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.