Reclame

Doe je huwelijksaanzoek in Disneyland Parijs

2 minuten om te lezen
Geen origineel idee voor een huwelijksaanzoek? Ben je die flashmobs beu? Of gewoon hevige fan van Disneyland Parijs? Vanaf de zomer van 2016 zou Disney de mogelijkheid bieden om in het park een huwelijksaanzoek te doen.

DisneyWorld

In de Amerikaanse parken van Disney is het al langer mogelijk om huwelijksaanzoeken te doen. Ze hebben er zelfs een eigen paviljoen voor gemaakt, maar tot voor kort was dit nog niet mogelijk in Disneyland Parijs. Disney is echter de mogelijkheid aan het bekijken om dit vanaf de zomer van 2016 aan te bieden. Locaties en prijzen zijn momenteel nog niet bekend.

Toch al huwelijksaanzoeken geweest

Ondanks dat officieel de mogelijkheid nog niet bestaat, zijn er wel al een paar huwelijksaanzoeken geweest met alle toeters en bellen. Als je dus een beetje moeite doet, dan krijg je dit wel geregeld met Disneyland Parijs en anders wordt het wachten tot de zomer om in je favoriete pretpark je vriendin of vriend ten huwelijk te vragen.

Emilie

Emilie was in 2014 nietsvermoedend met haar vriend en een bevriend kopel 3 dagen op vakantie in Disneyland Parijs. Toen ze klaarstonden voor de parade, werd ze door toenmalig Story FM presentatrice Tanja Dexters geïnterviewed. Achter de schermen werd haar vriend Wesley klaargestoomd als prins en vrienden, vriendinnen en familieleden kregen een ballon met de letters van de zin 'Will you marry me'.


Patricia

Een jaar later, in de zomer van 2015 is het de beurt aan Patricia. Zij is alleen in Disneyland Parijs, maar weet niet dat op dat moment haar hele leven zal veranderen. Hier wordt al geëxperimenteerd met de technologie die ook gebruikt wordt voor Disney Dreams.

Estelle

Ook Estelle werd zopas nog ten huwelijk gevraagd voor de franse zender D8. Ook hier wordt het vuurwerk uit Disney Dreams gebruikt.


We zijn dus zeer benieuwd naar de voorstellen van Disneyland Parijs om iemand ten huwelijk te vragen!


Veel succes!

Misschien ook interessant?

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.