Reclame

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

Meer inclusiviteit.
1 minuut om te lezen
Drie nieuwe poppen in rolstoelen hebben onlangs hun debuut gemaakt in "it's a small world" in Disneyland Parijs. Na een anderhalf jaar durende renovatie werd de attractie op vrijdag 5 mei 2023 heropend.

Met behoud van het unieke artistieke erfgoed van de attractie, werkten de Disney Imagineers nauw samen met de partners van Disneyland Parijs om meer dan honderd speelgoed, diverse dier-figuren en bijna 300 van de iconische poppen op te knappen.

Dit omvatte ook het vernieuwen van hun traditionele outfits en accessoires. Als onderdeel van de voortdurende inspanningen om de attracties te verbeteren en betekenisvolle toevoegingen te doen, werden er ook drie nieuwe poppen in rolstoelen toegevoegd, waarbij een iconisch feest van kinderen over de hele wereld werd vertegenwoordigd.

De toevoeging van poppen in rolstoelen aan "it's a small world" begon vorig jaar in Disneyland in Californië, waarbij de attractie voor de feestdagen werd heropend. Deze poppen in rolstoelen maken deel uit van Disney's voortdurende initiatief voor diversiteit en inclusiviteit, genaamd Reimagine Tomorrow.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.