Reclame

Dromen waarmaken is een echte job

Draag je steentje bij tot de magie van Disneyland Parijs
3 minuten om te lezen
De werving website van de Euro Disney Group heeft een volledige make-over gehad! Jaarlijks zijn er 8000 nieuwe aanwervingen in Disneyland Parijs zowel vast als tijdelijke Cast Members, dus deze tool is zeker handig. Bekijk op deze website alle jobaanbiedingen of doe de wizard om te kijken welke job het beste bij je past.

Hou je van Disneyland Parijs en zou je graag zelf als Cast Member voor of achter de schermen helpen om het verblijf van de Gasten zo magisch mogelijk te maken? Dan is deze nieuwe website met een oplijsting van alles jobs ideaal voor jou!

Je carriere-switch hoeft niet permanent te zijn. Disneyland Parijs is altijd op zoek naar een groot altijd seizoenswerkers die mee helpen de drukke periodes te overbruggen.


Gepersonaliseerde tool

Een attractie bedienen, een disney figuur zijn, meelopen in een parade, receptionist, make-up artist, ... Weet je niet welke job het best bij je zou passen? Gebruik dan de tool op de website. Aan de hand van een 3 vragen geeft de tool de posities die het best bij je zouden passen.

Ook al ben je super blij in je huidige job, het is leuk om eens te kijken hoe jij kan bijdragen aan de magie.

Wervingsevenementen

In heel Europa houdt Disneyland Parijs wervingsevenementen, op zoek naar nieuwe Cast Members. Elke evenement heeft zijn eigen thema naargelang de zoektocht. Dit kunnen look-a-likes zijn, nieuwe dansers of entertainers en nog zoveel meer.

Lijk jij op Belle? Of misschien eerder het Beest? Of ben je gepassioneerd door de dans en wil je eens optreden in Disneyland Parijs? Let dan zeker op deze evenementen.

Studentenjobs

Als je nog student bent en je wilt onder de schoolvakantie een extraatje verdienen.. dat kan! Disneyland Parijs staat open voor jobstudenten. 

The Disney Difference

Je maakt deel uit van een community van 15000 Cast Members die elk hun eigen eigen creativiteit, persoonlijkheid en talenten naar de Parken en hotels brengen, net zoals Walt Disney het altijd gewild heeft. Elke Cast Member is een schakel in een ketting die Disneyland Parijs zo'n magische plek maakt.

De moedertaal die je spreekt, maakt niet uit. Of het nu Nederlands, Duits, Spaans of Italiaans is.. Disneyland Parijs ligt, of course, in Frankrijk dus een goede basiskennis lezen, spreken en schrijven van de Franse taal is wel een must. In de Cast Member community van 15000 mensen, worden in totaal 20 verschillende talen gesproken. Aangezien de Gasten vanuit alle hoeken van de wereld komen, is deze diversiteit meer dan welkom.

Als Cast Member heeft maar 1 doel voor ogen: de ervaring van de Gasten zo magisch mogelijk maken. 

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.