Reclame

Drone show 'Disney D-Light' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag

Een unieke ervaring!
1 minuut om te lezen
Tijdens de vieringen van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zal er een gloednieuwe pre-show te zien zijn voor de vuurwerkshow Disney Illuminations. Tijdens de show wordt er gebruik gemaakt van nieuwe technologieën zoals drones.

Voor het eerst in een Disney park wereldwijd zullen er in Disneyland Paris drones te zien zijn die rondvliegen in lucht. Ze zijn onderdeel van een gloednieuwe pre-show voor de avondshow Disney Illuminations ter ere van de 30e verjaardag.

Tijdens 'D-Light' kan je niet alleen genieten van videoprojecties op het kasteel, fonteinen, lasers en muziek, maar ook van 200 lichtgevende drones in de lucht. Boven en langs het kasteel zullen de drones figuren vormen. Elke drone heeft een eigen LED-licht die alle kleuren van de regenboog kan aannemen. Op een YouTube video is te zien hoe de drones het logo van de 30e verjaardag vormen. De testen worden uitgevoerd op een externe locatie in samenwerking met het Franse bedrijf Dronisos.

De show krijg ook nieuwe muziek. Deze werd in de beroemde Abbey Road Studios in Londen opgenomen met meer dan 60 muzikanten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.