Reclame

Een blik in het vernieuwde Disneyland Hotel

Neem een kijkje binnen.
1 minuut om te lezen
Er wordt hard gewerkt om het Disneyland Hotel klaar te stomen te de opening in het voorjaar van 2024. Tijdens een exclusieve video, getoond tijdens de D23-conferentie, is te zien hoe ver de werken staan.

Het vernieuwde Disneyland Hotel zal gasten betoveren met een majestueus koninklijk thema, geïnspireerd door de geliefde Disney Prinsen en Prinsessen. Het voert je rechtstreeks naar de betoverende wereld van diverse Disney-films. De voortgang van de renovaties is indrukwekkend. Decorontwerper Thomas Muller neemt ons mee op een reis door dit magische project.

Het nieuwe Royal Banquet Restaurant verwelkomt gasten met een grandioze ontvangsthal, waar maar liefst vier unieke kamers schitteren. Elke kamer omarmt een ander betoverend thema, geïnspireerd door Disney-klassiekers zoals 'The Princess and the Frog,' 'Robin Hood,' en 'The Emperor's New Groove.' Het iconische ronde plafond is ook een adembenemende blikvanger, die je met verwondering vervult zodra je het hotel betreedt.

Vanaf 12 september 2023 kun je jouw droomverblijf in het hotel reserveren via de officiële website van Disneyland Paris. Een sprookjesachtige ervaring wacht op je!

Misschien ook interessant?

Het Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 haar deuren met een magische tranformatie

12 september 2023 22:49

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

11 september 2023 21:32

Ahsoka Tano vervoegd Star Tours in Disneyland Paris

11 september 2023 10:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.