Reclame
terug

Een eerste blik op de nieuwe naamplaatjes voor Cast Members

De verjaardag is bijna voorbij!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Het iconische naamplaatje dat elke Cast Member draagt, is een herkenbaar symbool in de Disney Parken. Dit naamplaatje ondergaat regelmatig veranderingen en weerspiegelt vaak het lopende seizoen of evenement in de Disney Parken. Een nieuwe versie komt binnenkort naar Disneyland Paris.

    Tot voor kort droegen Cast Members naamplaatjes waarop het speciale verjaardagslogo van Disneyland Paris, dat in maart 2022 van start ging, pronkte. Verder stond er (natuurlijk) de naam van de Cast Member op en de slogan "La magie n'existe pas sans vous".

    Nu de verjaardagsfestiviteiten in september 2023 ten einde komen, ondergaan de naamplaatjes een nieuwe transformatie. De nieuwe ontwerpen zijn iets subtieler en tonen enkel het logo van Disneyland Paris. Bovendien zijn er contouren van populaire attracties en bezienswaardigheden toegevoegd, waaronder 'it's a small world', Star Wars Hyperspace Mountain, de Quinjet, het kasteel en de koets van Doornroosje.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.