Reclame

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

Een nieuwe naam voor een nieuw begin.
2 minuten om te lezen
Een transformatie staat op het punt plaats te vinden in het Walt Disney Studios Park. Bij alle vernieuwing in het park hoort volgens Disneyland Paris een nieuwe naam: Disney Adventure World. De verandering is meer dan alleen cosmetisch; het markeert een verschuiving in het concept en de identiteit van het park zelf.

De oorspronkelijke belofte van het Walt Disney Studios Park was om bezoekers mee te nemen naar de wereld van filmproductie. Maar met toevoegingen zoals Avengers Campus en Toy Story Playland, werd deze belofte geleidelijk aan verduisterd. Binnenkort, met nieuwe aanwinsten zoals een betoverende Tangled-attractie en een themagebied rond Frozen op komst, is de tijd rijp voor een nieuwe naam die beter past bij de diverse en betoverende ervaringen die het park te bieden heeft.

Tom Fitzgerald, de Chief Storytelling Executive van Walt Disney Imagineering en Senior Creative Executive voor Disneyland Parijs, deelde zijn visie op deze verandering: "Vandaag veranderen we het verhaal van Walt Disney Studios Park en evolueren we van ‘hoe het moet’-soundstages naar feestelijke theaters en avonturen die tot leven komen in meeslepende werelden. Deze volledig gerealiseerde avonturenwerelden zullen de focus worden van de nieuwe identiteit van het park en verschijnen als rijken die gasten ontdekken terwijl ze dieper in het park navigeren en worden uitgenodigd om deel te nemen aan avonturen geïnspireerd door onze meest geliefde verhalen."

Niet alleen de naam verandert, maar ook de fysieke ruimtes van het park zullen een transformatie ondergaan. Het iconische Studio 1 zal transformeren naar World Premiere, met het gebied erachter dat bekend zal staan als World Premiere Plaza.

Deze vernieuwingen zijn niet alleen een frisse start, maar beloven ook een nog betoverender en meeslepender avontuur voor alle gasten die Disney Adventure World bezoeken. Bereid je voor op een nieuw hoofdstuk vol magie, avontuur en onvergetelijke momenten!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.