Reclame

Eerste beelden 'Marvel Summer of Super Heroes'

Captain America komt er aan!
1 minuut om te lezen
De eerste veranderingen voor de Marvel Summer of Superheroes zijn zichtbaar in het Walt Disney Studios Park. Zo zijn de doeken rond het voormalige CinéMagique Theater verwijderd en is het nieuwe Studio Theater zichtbaar. Het nieuwe seizoen start op 10 juni.

Nog een paar dagen en het nieuwe seizoen 'Marvel Summer of Super Heroes' gaat van start in het Walt Disney Studios Park. Het park maakt zich dan ook stilaan klaar. De doeken en de omheining zijn verdwenen van het voormalig CinéMagique Theater en het nieuwe Studio Theater is verschenen. In dit vernieuwde theater zal een 180 graden stuntshow met diverse Marvel-figuren te zien zijn, inclusief vuurwerk en vliegende drone's.

Voor het theater staan je favoriete Marvel-helden zoals The Hulk en Black Panther staan je al op te wachten. Ook in de winkels is de speciale merchandising al te verkrijgen.

Tijdens Marvel Summer of Super Heroes kan je genieten van 3 nieuwe shows, waaronder de 180 graden stuntshow, ontmoetingen met Marvel-figuren waaronder Captain America, speciale merchandising en een exclusief Marvel-themapakket waarmee je zelf kan dineren met Marvel-figuren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.