Reclame

Eerste blik op de wagentjes van nieuwe Spider Man-attractie

Kan jij ook al niet wachten?
1 minuut om te lezen
Tijdens de eerste virtuele IAAPA conferentie heeft Disney een eerste blik gegeven op de nieuwe wagentjes die gebruikt zullen worden in de nieuwe Spider Man attractie.

De foto's zijn genomen in het Amerikaanse Disney California Adventure Park, waar een exacte kopie van de attractie wordt gebouwd. Hier staan ze al iets verder dan de Spider Man-attractie in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Beide parken krijgen een Avengers Campus.

In het Walt Disney Studios Park staat het gebouw van de attractie nog in de steigers. De ruwbouw is zichtbaar, maar aan de binnenkant is nog niet gewerkt.

Tijdens de attractie word je zelf een deel van de actie en werk je samen met de superhelden. The Avengers zijn bezig met het opzetten van nieuwe hoofdkantoren en trainingsfaciliteiten over de hele wereld om alle potentiële rekruten te inspireren. Je krijgt een rondleiding in het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (WEB), maar er loopt vanalles mis en jij moet helpen alles tot een goed einde te brengen.

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.