Reclame
terug

Eerste blik op menu Stark Factory met onder andere pizza's, pasta's en salades.

Iemand een hongerke?

2 minuten om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Het nieuwe themadeel in het Walt Disney Studios Park, Avengers Campus, zal bij opening twee restaurants hebben. Eentje daarvan is Stark Factory, een zelfbedieningsrestaurant met pizza's, pasta's en salades op het menu.

  Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een heuse kookshow met zelfgemaakte pizza's die vers uit de oven komen. Geen zin in pizza? Dan kan je ook kiezen voor enkele salades, of verse pasta's. Er zijn ook vegetarische optie.

  Op het menu staat ook een dessert dat een eerbetoon is aan Thor en is geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

  Stark Factory heeft een heel achtergrondverhaal. Het was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

  7 juli 2024 16:05

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.