Reclame

Eerste blik op nieuwe gangen voor Disney's Sequoia Lodge hotel

Een prachtige metamorfose.
1 minuut om te lezen
De Disney-fansite, DLP Report, heeft een bijzonder voorproefje onthuld van het nieuwe ontwerp dat de gangen van Disney's Sequoia Lodge hotel siert. Een enkele gang die volledig is vernieuwd, ziet er alvast fantastische uit.

Eerder werden de gangen gekenmerkt door een donker decor, waarbij een tapijt de gehele lengte van de gang bedekte. Echter, nu is er een schitterende transformatie met zachte tinten, verrijkt met rijke houtaccenten. Het tapijt strekt zich nu enkel uit voor de deuren, onderbroken door de warmte van een houten vloer.

Opvallend is tevens de herontwerping van de deuren, die lijken te zijn vervaardigd uit volkomen natuurlijk hout. Bovendien zijn er doordachte verlichtingspanelen geïntegreerd om de gangen een lichtere sfeer te verlenen.

De kamernummers worden nu geaccentueerd door elegante borden, elk voorzien van een afbeelding van een moederbeer vergezeld door haar welp.

Het Sequoia Loge hotel is bedoeld als een eerbetoon aan de majestueuze Sierra Nevada-regio, de thuisbasis van het Yosemite National Park, waar de imposante sequoia's gedijen - een zeldzaamheid van buitengewone omvang.

Het is waarschijnlijk dat Disney's Sequoia Lodge hotel als volgende aan de beurt is voor een grootschalige verjongingskuur in Disneyland Parijs, nadat het ambitieuze Disneyland Hotel-project succesvol is afgerond.

Foto's: AirMagique & DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.