Reclame

Eerste concept renovatie Production Courtyard en Toon Studio in Walt Disney Studios Park

Veel meer groen.
1 minuut om te lezen
OutsidEars, een fansite, heeft prachtige nieuwe 3D-concepten onthuld die een voorproefje geven van hoe de toekomstige themalanden Production Courtyard en Toon Studios eruit zullen zien. Deze verbluffende concepten zijn gebaseerd op informatie en plannen verkregen via betrouwbare bronnen binnen Disneyland Parijs.

Het is algemeen bekend dat Disney immense investeringen doet in het Walt Disney Studios Park, met de toevoeging van maar liefst drie nieuwe themalanden. Een van deze uitbreidingen, Avengers Campus, is al in juli 2022 voltooid. Momenteel wordt er gewerkt aan het Frozen-themaland, dat gepland staat om in 2025 geopend te worden. Oorspronkelijk was het plan om het derde land in het teken van Star Wars te laten staan, maar dit is niet langer zeker.

Daarnaast zal de rest van het Walt Disney Studios Park ook een aanzienlijke update krijgen. Uit de 3D-renderingen van OutsidEars blijkt vooral dat er veel meer groen aanwezig zal zijn. Het huidige park wordt voornamelijk gekenmerkt door betonnen structuren met weinig planten en bomen.

Het project wordt voorgesteld als een theaterzone, vergelijkbaar met het New York Theatre District in Londen. De herinrichting van de twee themalanden zal plaatsvinden van november 2023 tot mei 2025. Tegelijkertijd zal Studio 1 onder handen worden genomen en een thema krijgen dat draait om een weelderige tuinparty ter ere van een grootschalige filmpremière.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 13

1 april 2024 12:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.