Reclame

Eerste editie Electroland een groot succes

1 minuut om te lezen
Afgelopen weekend hield Disneyland Parijs zijn allereerste festival Electroland in het Walt Disney Studios Park. Meer dan 1000 festivalgangers kwamen feesten voor de Tower of Terror met internationale DJ's zoals Steve Aoki en Nervo.

Electroland begon om 19u in het Walt Disney Studios Park en duurde tot middernacht. Voor de gelegenheid waren ook verschillende attracties waaronder Crush's Coaster, Ratatouille, The Tower of Terror en Rock 'n' Roller Coaster de hele avond geopend.

Het podium bevond zich net voor de Tower of Terror op La Place des Stars waar ook dagelijks de show 'Star Wars: A Galaxy Far Far Away' en de interactieve show van The Incredibles wordt gehouden. Voor het festival werd dit uitgebreid met extra lichten, lasers en schermen. De gevel van de Tower of Terror werd gebruikt als groot projectiescherm. Tijdens de optredens kwamen internationale DJ's zoals Steve Aoki, NERVO, Michael Calfan en Richard Orlinski aan de draaitafel staan.

Disneyland Parijs kondigde op het einde van het festival aan dat in 2018 de tweede editie zal plaatsvinden.

Electroland @ Disneyland Paris

Steve Aoki is van de partij tijdens Electroland. Het eerste electro-festival in het Walt Disney Studios Park. Geniet van DJ-sets en vuurwerk met de Tower of Terror op de achtergrond! Tickets tegen 30% korting op http://bit.ly/2pSPP5A.

Geplaatst door Disney Magic op dinsdag 27 juni 2017

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.