Reclame

Eerste geruchten Halloween seizoen

Hoe zal het seizoen er dit jaar uitzien?
1 minuut om te lezen
De eerste geruchten over het Halloween seizoen steken de kop op. Door de festiviteiten voor de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zou Halloween er dit jaar wel eens helemaal anders kunnen uitzien.

Zo zou er bijvoorbeeld geen Halloween Harvest Cavalcade zijn waar Mickey en zijn vriendjes in hun Halloween-outfit vieren dat de oogst van het land wordt gehaald. In plaats daarvan wordt de nieuwe parade Disney Stars on Parade verder gezet.

De show met de Disney-villains op de Royal Castle Stage voor het kasteel zou doorgaan in het Chaparral Theater in Frontierland, waar momenteel Forest of Enchantment speelt. Deze show stopt einde september.

De rest van de activiteiten lijken wel door te gaan. Zo kan je met je favoriete Disney-figuur op de foto in de Halloween Costume Corner op het einde van Main Street U.S.A. en loopt Goofy met zijn Gumball Machine rond om aan alle brave kinderen snoepjes uit te delen.

Zin om te feesten? De Halloween Soirée gaat ook door op 31 oktober 2017. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Disneyland Parijs.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.