Reclame

Eerste geruchten over 25 jaar Disneyland Parijs

Het wordt een fantastisch jaar!
2 minuten om te lezen
Voor de echte Disney fan is 2017 het jaar om Disneyland Parijs te bezoeken. Disneyland Parijs bestaat dan exact 25 jaar! Het Disneyland Park opende op 12 april 1992. De eerste geruchten doen nu al de ronde over wat Disneyland allemaal in petto heeft.

Update: lees de officiële voorstelling van de 25e verjaardag en de voorstelling van de nieuwe brochure.

Nieuwe decoratie

Net zoals met Kerstmis, zal Town Square, Main Street en Central Plaza versiert worden in stijlvol blauw en wit zoals de versiering momenteel in Disneyland Anaheim die haar 60e verjaardag viert.

Nieuwe Disney Dreams

Niet helemaal onverwacht zal er een nieuwe Disney Dreams show worden uitgewerkt met nieuwe scene en visuele effecten. De show ging in premiere voor het 20 jarige bestaan van Disneyland Parijs.

Na Peter Pan zal nu Mickey Mouse als hoofdrolspeler je meenemen in een prachtig verhaal 'Wishes upon a star'. De show is gebaseerd op Ignite the Dream van Disneyland Shanghai met gelijkaardige scenes uit Pirates of the Carribean en Star Wars.

Disney Dreams is in 2017 niet het laatste voor je naar huis gaat. Vanaf 2017 zal Mickey Mouse je uitzwaaien vanop het balkon van het treinstation van Main Street.

Nieuwe parade en shows

De nieuwe parade door Main Street USA is geïnspireerd door de Happiness is Here Parade (Tokyo Disneyland) en de Festival of Fantasy (Magic Kingdom, Florida USA) en zal 8 grote praalwagens bevatten in steampunk-stijl.

De parade neemt ons mee op een reis door de Disney klassiekers. Zo komen onder andere Peter Pan, Finding Dory, Toy Story, The Lion King en Frozen voorbij. Er wordt ook een nieuwe praalwagen gebouwd, namelijk een zeer speciale draak die momenteel ook al in de parades in Amerika wordt gebruikt.


The Forest of Enchantment

Hoe kon het ook anders! De populaire musical Forest of Enchantment komt terug in 2017. Deze keer zal het standaard in twee talen gespeeld worden, Engels en Frans en zullen de voorstellingen duren tot het einde van de zomer.

The Castle Stage

Een hele nieuwe show op de Castle stage het hele jaar door. Met het Sleeping Beauty kasteel op de achtergrond, zullen de Disney Prinsessen te zien zijn in een wervelend show.

Central Plaza: Happy Birthday Disneyland Parijs

Een nieuwe show in het hart van het Disneyland Park met meer dan 20 Disney figuren die meerdere keren per dag de 25e verjaardag zullen vieren.

Zeer veel om naar uit te kijken!

Bron: ED92

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.