Reclame

Eerste kamers Cheyenne vernieuwd

Bekijk hier de nieuwe Texas kamers
2 minuten om te lezen
De eerste Texas kamers zijn klaar in Disney's Hotel Cheyenne. De makeover is onderdeel van het opsmukprogramma van Disneyland Parijs. Disney's Newport Bay Club werd eerder al vernieuwd en kreeg een vierde ster.

Toy Story

Na het updaten van Disney's Hotel Santa Fe,  Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel Sequoia Lodge, was Disney's Hotel Cheyenne aan de beurt.

Het design van de nieuwe kamers is geïnspireerd op Toy Story. Dit komt terug in tekeningen op de muur, schilderen en op de lampenkapjes. Iets minder opvallend zijn de gordijnen. Deze zijn gebaseerd op het shirt van Woody en Jessie, een leuk detail. Ook de bedsprei heeft hetzelfde koeienmotief als het jasje van Woody. De figuren uit Toy Story passen perfect bij het Wild Wild West thema van het hotel.

Texas kamers

Wat vooral opvalt is het gebruik van hout aan de muren en bijvoorbeeld in de badkamer en het gebruik van synthetisch leer. De deur is niet veranderd. Het is nog altijd een houten deur met daarop een hoefijzer.

Als je binnenkomt in de kamer, dan valt meteen op dat de kamers veel warmer zijn geworden. Het gebruik van warme kleuren en het vernieuwen van het meubilair, zorgt ervoor dat de kamers veel ruimer aanvoelen. Het stapelbed is verdwenen en vervangen door een slaapbank, die je dus kan omvormen tot een extra bed. Zo heeft de kamer de mogelijkheid tot 2 tweepersoonsbedden zoals in de andere hotels.

Meer informatie over hotel Cheyenne.

In de toekomst

Er zijn momenteel al 200 van de 1000 kamers vernieuwd. Om de hinder voor de Gasten te minimaliseren, wordt er gebouw per gebouw gewerkt. Tegen de herfst van 2017 zouden de werken afgelopen zijn. In 2018 wordt dan ook het restaurant en de hele buitenkant onder handen genomen.

Enkele foto's

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.