Reclame

Eerste kijk op het menu van PYM Kitchen in Avengers Campus

Met een supergrote pretzel
2 minuten om te lezen
PYM Kitchen in Avengers Campus is een nieuw buffetrestaurant dat op 20 juli 2022 zal openen. Hier kan je verschillende gerechten krijgen, maar deze kunnen wel een buiten de normale proporties zijn.

Het restaurant is gebaseerd op de film 'Ant-Man and the Wasp'. Hierin worden zogenaamde 'Pym Particles' gebruikt om verschillende items te laten groeien, of te laten krimpen. Deze technologie wordt ook toegepast op het eten en drinken in het restaurant.

Gasten kunnen genieten een buffet vol met hartige en zoete gerechten, verrijkt met Pym Particles. Gerechten kunnen dus supergroot, of net superklein zijn. Het menu bestaat uit gigantische sharable pretzelsandwiches, hotdogs, hamburgers, cakes en hun kleinste versies, zodat je het hele menu kan proberen.

Andere opties zijn de Jambalaya (een pittig gerecht uit de cajunkeuken met groeten, varkensvlees en rijst), een Caesarsalade met gigantische croutons, extra lange sperziebonen van 0,5 meter en talrijke vegetarische opties.

Er zijn ook enorm grote, en superkleine, desserts voor de echte snoepers, waaronder een pecan taart per meter, grote blauwe donuts en mini rode donuts, mini cheesecakes, worteltaart, red velvet, reuze aardbeienroomtaart en een honinggraat taart.

Volwassenen kunnen genieten van rode wijn in kleine flesjes die zo rood zijn als de kleur van de het verkleinende Pym-deeltje. Je kan ook kiezen voor een selectie van vier verschillende kleine biertjes geserveerd in Pym Kitchen souvenirglazen, of een speciaal glas Blue Chardonnay, die zo blauw is als het vergrotende Pym-deeltje.

Op alle details is gelet. Als het flesje olijfolie op je tafel komt, dan zal dit gepresenteerd worden in een reageerbuisje, soepen in bekers en wijn wordt geserveerd in Erlenmeyer flesjes. Cocktails worden geserveerd in een beker. Op het menu staat een kenmerkende blauwe en rode cocktail en een superfood cocktails gemaakt met Blue Chardonnay, Perrier, Martini en gedroogde goji bessen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.