Reclame

Eerste reclamespot voor de 25e verjaardag

2 minuten om te lezen
Disneyland Parijs lijkt alles uit de kast te halen voor de 25e verjaardag. Na alle renovaties die momenteel aan de gang zijn, is nu de eerste reclamespot verschenen.

Voorlopig is hij enkel in het Engels, maar hoogstwaarschijnlijk zal de nederlandse vertaling niet lang op zich laten wachten.

In de reclame spot worden we meegenomen door Tinker Bell die ons door alle nieuwigheden leidt. "We're enlightening a sparkling celebration", noemen ze het zelf.

We zien eerst enkele beelden van Disney Dreams waarin niet veel lijkt veranderd te zijn ondanks de officiële aankondiging van Disney Illuminations, maar na een close-up van een zeer gelukkig meisje, komen de eerste beelden waarin een schip te zien is. Dit is waarschijnlijk een knipoog naar de attractie Pirates of the Caribbean, die in 2017 volledig vernieuwd wordt.

Vervolgens zien we beelden van de nieuwe Disney Stars On Parade waarin we het hoogtepunt zien. De praalwagen met de vuurspuwende draak uit Doornroosje (Sleeping Beauty) in Steampunk-stijl. Daaropvolgend beelden uit Star Wars. In 2017 zal Star Wars goed vertegenwoordigd zijn met Star Tours 2, de make-over van Space Mountain naar Hyperspace Mountain en de nieuwe Season Of The Force in het Walt Disney Studios Park.

Doorheen de video komen er verschillende kinderen aan bod die verbaasd zijn van de magie of een knuffel krijgen van Mickey Mouse. Aangezien dit vooral het doelpubliek van Disneyland Parijs is, is dit ook niet verwonderlijk. Maar wees gerust, Disneyland Parijs is een magische plaats voor elke leeftijd.

Lees hier ook meer over de officiële aankondigingen over de 25e verjaardag van Disneyland Parijs.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.