Reclame

Electroland en Disneyland Paris Pride officieel geannuleerd

Alle grote evenementen worden afgelast
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft officieel enkele evenementen afgelast die deze zomer zouden plaatsvinden in Parijs. Het gaan om Electroland en Disneyland Paris Pride. Door de nieuwe maatregelen die de Franse overheid heeft genomen, zijn grote evenementen verboden tot midden juli 2020.

Disneyland Paris Pride stond gepland op zaterdag 6 juni 2020 en stond volledig in het teken van de diversiteit. Er zou een speciale parade komen en een optreden van de Britse zanger Mika. Electroland zou plaatsvinden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli 2020 in het Walt Disney Studios Park. Op dit dancefestival stonden de Belgische DJ's Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies op de affiche, maar ook Martin Garrix en Martin Solveig.

“In de huidige voortdurend veranderende situatie blijven we beslissingen nemen op basis van de meest recente aanbevelingen van de Franse autoriteiten.", laat Disneyland Paris weten in een verklaring, "Uit voorzorg worden de evenementen Disneyland Paris Pride (6 juni) en Electroland (3-5 juli) respectievelijk uitgesteld tot 12 juni 2021 en van 2 tot 4 juli 2021."

Tickets voor Electroland of Disneyland Paris Pride worden automatisch geannuleerd en terugbetaald. Ook gasten die een verblijf bij hun ticket hadden geboekt, krijgen hun geld terug.

Misschien ook interessant?

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.