Reclame
terug

Exclusief collectors item van de Tower of Terror vanaf nu te koop

Wil jij het graag in huis?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Vanaf vandaag is een speciaal, limited-edition, collectors item van de Hollywood Tower of Terror te koop in Disneyland Parijs. Het gaat om een gedetailleerde, op schaal, voorstelling van de bekende attractie in een glazen box.

    Het collectors item is één van de vele collectables die in 2019 in de Disney-parken zullen verschijnen. Zo is al eerder de Disneyland Paris Fun Map verschenen en het boek over de attractie Pirates of the Caribbean.

    Het item is een eerbetoon aan de vergane glorie van het hotel toen het Hollywood Tower Hotel zijn gouden tijden beleefde en werd in samenwerking met de Walt Disney Imagineering-teams ontwikkeld.

    Het is nu verkrijgbaar bij Tower Hotel Gifts (Walt Disney Studios Park), Harrington’s Fine China & Porcelain (Disneyland Park) en The Disney Gallery (Disney Village) voor €129 per stuk. De oplage is beperkt.

    Bekijk ook de andere collectables die in 2019 zullen verschijnen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.