Reclame

Exclusieve Alice in Wonderland pins nu te koop

Ontworpen door Eleonore Bridge.
1 minuut om te lezen
Vanaf 17 juni zijn er drie exclusieve pins te koop van Alice in Wonderland. Deze werden mee ontworpen door Eleonore Bridge in de elfde aflevering van 'My Sparkling 25'.

"Pins zijn er al heel lang", vertelt Chrystel, assistent product manage, "Mensen kopen dit als souvenir om een stukje van het park mee naar huis te kunnen nemen.". De meest verkochte pin zijn deze waarop Mickey staat afgebeeld.

De collectie van de pins veranderd continue. Er zijn veel pins die slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn. Zo werd er bijvoorbeeld voor de Star Wars Nights speciale pins gemaakt die slechts één dag beschikbaar waren voor mensen met een ticket. Aangezien je niet dagelijks naar de parken kan gaan, bestaan er pin tradings waar je pins met elkaar kan wisselen.

Bij het maken van een nieuwe pin hoort de nodige inspiratie. Deze wordt opgedaan door de vele boeken die in hun bezit zijn. Het thema wordt vastgelegd en er worden eerste schetsen gemaakt. Later worden deze in 3D op de computer omgezet. Na ongeveer 3 maanden is de pin klaar om verkocht te worden.

De exclusieve Alice in Wonderland pins zijn vanaf 17 juni te koop aan € 14.99 per stuk. De oplage is beperkt, want er werden er slechts 400 van gemaakt.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.