Reclame
terug

Exclusieve shows, kostuums en merchandising op 12 april 2017

2 minuten om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

Op 12 april 2017 om exact 09.01 bestaat Disneyland Parijs (toen nog EuroDisney genoemd) 25 jaar. Om dit moment te vieren zijn er, enkel op deze dag, 3 exclusieve shows, zijn je favoriete Disney-figuren gekleed in nieuwe kostuums en is er unieke merchandising te verkrijgen.

Extra Magische Uren zijn er niet op 12 april, het Disneyland Park zal van 8u tot 22u geopend zijn voor iedereen. Zo kan je met volle teugen genieten van deze dag! Speciaal voor deze dag is er een nieuwe song "Everyday's a Celebration' dat vaak te horen zal zijn bij het kasteel.


Buiten het 'normale' entertainment in het Disneyland Park, waaronder de Disney Stars on Parade, Happy Anniversary, The Starlit Princess Waltz en Disney Illuminations, krijg je op deze dag nog eens 3 exclusieve shows te zien en ontmoet je bekende en minder bekende Disney-figuren die je normaal niet ziet in de parken. Zo zal bijvoorbeeld Duffy's vriendinnetje ShellieMay te zien zijn.

In alle shows en parades zijn de Disney-figuren te zien in speciale verjaardagsoutfits. Een preview hiervan zien in je de aflevering van iNSIDE.

Speciale merchandising


In de boetieks is er enkel op deze dag, speciale merchandising te verkrijgen waaronder een wit en zwart t-shirt in verschillende varianten en nog veel andere items. Deze merchandising is enkel op 12 april 2017 te verkrijgen.

Speciale toegangstickets

Ben je een echte collector? Dan kan je op deze dag speciale toegangstickets kopen aan de ingang van het Disneyland Park.

Het volledige programma

Bekijk het volledige programma, inclusief tijden voor zowel het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park van alles shows en parades.

Disneyland-Paris_Shows-and-Parades April 12 2017.pdfDisneyland-Paris_Shows-and-Parades.pdf

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

15 juli 2024 00:11

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

23 juni 2024 18:33

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44
Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.